Ellesletten 17, Vedbæk

PERFEKT TIL BØRNEFAMILIEN

Se bolig

Ellesletten 17,
2950 Vedbæk

 • Kontantpris 4.845.000 kr.
 • Ejerudgift pr. mdr. 5.509 kr.
 • Ejendomstype Villa
 • Energimærke E
 • Byggeår 1963
 • Om- eller tilbygget 1971
 • Grundareal 800 m²
 • Boligareal 140 m²
 • Værelser 5
 • Stuer 2
 • Etager 2
 • Kælderareal 40 m²
 • Carportareal 25 m²

NYDELIG VILLA MED INDBYDENDE INDRETNING PERFEKT TIL BØRNEFAMILIEN

Glæd jer til denne velbeliggende villa, der er et oplagt valg for børnefamilien. Villaen byder på hele 140 kvadratmeter bolig inklusiv en kælder på 40 kvadratmeter, så der er masser af plads at boltre sig på.

Huset blev opført i 1963 - og står den dag i dag ganske velholdt. Bilerne kan I parkere i carporten, som rummer 25 kvadratmeter. Herefter kan I udforske grunden, der indbefatter 800 kvadratmeter. Her finder I et charmerende drivhus på 11 kvadratmeter og et rigtig dejligt havestykke. Der er rig mulighed for at nyde udelivet i haven med afslapning på terrassen eller leg og boldspil for de yngste medlemmer. Drivhuset kan også indrettes som en lille udestue.

Indenfor venter en rigtig god planløsning, der i første omgang udfolder sig via entréen, hvorfra der er adgang til henholdsvis bryggers og gæstetoilet. Længere inde venter et rummeligt badeværelse med badekar, der er helt perfekt efter en lang dag på arbejdet. I samme afdeling findes to værelser, der begge er i en virkelig god størrelse med inkorporeret skabsplads. Stueplanet er indrettet med flere store leverum og parketgulve. I kan se frem til to store stuer, der står med bjælker i loft og et fantastisk lysindfald. I sofahjørnet er der brændeovn, så det bliver ekstra hyggeligt at samles i sofaen om vinteren. I spiseafdelingen er der ligeledes god plads, så I kan sagtens invitere både gæster og familie på middag. De store vinduespartier lukket lyset ind, og sørger for det skønne lysindfald, samtidig med at der bydes ud på den overdækkede terrasse. Her kan I rykke selskabet ud, når vejret byder på varmere temperaturer. Indendørs venter også et stort køkken, der har masser af skabsplads og alt i hårde hvidevarer. Derudover endnu et godt værelse og en høj kælder med et stort bryggers og disponibelt rum. Alt i alt en virkelig skøn bolig, der tilbyder masser af plads til hele familien. Bestemt et besøg værd!

Ellesletten 17 er i sandhed en dejlig beliggenhed i Trørød, Vedbæk. Trørød er en by beliggende i Rudersdal Kommune i Nordsjælland, cirka 20 kilometer nord for Københavns centrum. Det er en af de bedst bevarede landsbyer i kommunen, og rummer udover et lille indkøbstorv også en af kommunens smukkeste cykel - og gangstier “Grisestien”. Huset ligger blot 500 meter fra Trørød skole, så ungerne selv kan tage til og fra skole, når de bliver store nok. Samtidig ligger villaen under 700 meter fra indkøbsmuligheder ved Trørød Torv, så det er dejligt nemt i hverdagen. Torvet er omgivet af en række velholdte gamle huse, der gør det ganske særligt at spadsere rundt i området. Huset er også i nærhed til Trørød Hegn og Jægersborg Hegn, hvor man kan tage familien i hånden og nyde lange gåture på stranden eller et måltid mad på et af de hyggelige spisesteder. I det hele taget er byen et godt sted for naturelskere med flere gårde og dyrkede arealer. Trørød er nemlig omgivet af mose, mindre skovområder og smukke højdedrag. Området er også spækket med fritidsaktiviteter, der ligger i cykelafstand - for børn såvel som voksne. Der er både sejlklub, tennisklub, ridning og golf. Uden tvivl et skønt sted at bosætte sig for både børn og forældre.

Kig endelig forbi!

Vedbæk og Trørød - et paradis for naturelskere og livsnydere

Tag med til Vedbæk og Trørød, der ligesom resten af Nordsjælland lokker med storslåede søer, skove og strande. Her er fredfyldt, trygt og fine betingelser for livsnyderne og naturelskerne.

Trørød ligger cirka 20 kilometer nord for Københavns centrum, og byen er kendt for sine mange store, flotte liebhaverejendomme, som er placeret midt i den smukke, danske natur. Byen huser både gamle, velholdte huse og nyere villakvarterer med unge børnefamilier. Byen er omgivet af mose, mindre skovområder og åbne marker. Trørød har desuden alle de faciliteter, som man skal bruge i hverdagen. Her er lokal skole, daginstitutioner og fritidsaktiviteter. Der er endvidere gode indkøbsmuligheder ved Trørød Torv, hvor byen har en lokal SuperBrugsen.

Vedbæk er et perfekt sted at bo, hvis man holder af naturen, men ikke vil undvære byen. Bor man i Vedbæk, kan man lade dagene tage hinanden på de idylliske strande, hvor man kan slappe af til lyden af havets afslappende brusen eller bade i det klare, rene vand. Og så er der ikke noget som at gå en morgen- eller aftentur langs kysten til synet af en smuk solopgang. Og ved den hyggelige Vedbæk Havn, har man muligheder for at købe friskfanget fisk hver dag og året rundt.

Vedbæk er også forsynet med skole, daginstitutioner og fritidsaktiviteter – så der er fine forhold til børnefamilien. Indkøbene kan klares på Vedbæks charmerende handelsgade, som frister med spændende butikker indenfor mange forskellige brancher. I byen er der også flere gode cafeer og restauranter samt et hotel.

SE OG LÆS MERE OM VEDBÆK OG TRØRØD HER

Ledige tider til fremvisning

Tilbage til datoer Næste dag

Jeg vil gerne booke en fremvisning

Annuller

Book fremvisning

For fremvisning uden for ovenstående tidspunkter kontakt os venligst telefonisk.