Pilekæret 15, Holte

Arkitekttegnede perle af en etplansvilla

Se bolig

Pilekæret 15,
2840 Holte

 • Kontantpris 5.250.000 kr.
 • Ejerudgift pr. mdr. 5.500 kr.
 • Ejendomstype Villa
 • Energimærke D
 • Byggeår 1978
 • Grundareal 1040 m²
 • Boligareal 157 m²
 • Værelser 5
 • Stuer 1
 • Etager 1
 • Carportareal 18 m²

Arkitekttegnet etplansperle med fantastisk havemiljø

Drømmer I om en fredeligt beliggende villa med en familievenlig planløsning og et skønt havemiljø? Så tag endelig et nærmere kig på denne arkitekttegnede perle af en etplansvilla fra 1978, der er lidt ud over det sædvanlige hus-og-have-etablissement.

På Pilekæret 15 medfølger en ugeneret beliggenhed på et lukket og fredeligt vænge. Ved ankomst til adressen kan familiens transportmidler parkeres i carporten, hvorefter turen går videre til den hyggelige indkørsel, der er omdannet til en idyllisk forhave. Her venter både drivhus, skønne bede med blomstrende buske samt én af de tre terrasser, I med fordel kan nyde sommerens mange solskinstimer på. Med til ejendommen følger desuden et godt isoleret udhus med sideliggende skur til opbevaring. Der er gode parkeringsforhold for gæster eller hvis man har flere biler.

Bag huset byder en i sandhed fantastisk have ind, hvor familien kan plukke hindbær, æbler, blommer og vindruer direkte fra træ eller busk – ja, her kan frugtskålen fyldes direkte fra haven, og desuden kan diverse grøntsager og blomster dyrkes i de opsatte nyttehaver. Det skønne havemiljø er en sand drøm for familien eller parret med grønne fingre, hvor den tætte hæk hele vejen rundt om grunden giver jer privatliv til at passe de små stiklinger. Desuden byder baghaven på en stor, sydvestvendt terrasse med et overdækket afsnit, som danner rammerne for mange hyggelige sommeraftener i hyggeligt samvær. Mens de voksne slår benene op, kan de yngste tumle sig eller spille bold på den store plæne – ren idyl!

Inden døre byder en særdeles familievenlig villa ind, hvor kommende ejere vil råde over fire værelser, badeværelse, WC, bryggers og et stort køkken-stue-alrum. Hjemmet er ideelt opdelt i værelses- og opholdsafdeling, og her kan den større familie snildt finde sig til rette. I både stue, gang og værelser blev gulvene høvlet i 2017 og fremstår derfor så godt som nye. På både badeværelse og gæstetoilet er gulvvarme, og begge disse samt køkkenet indeholder nyere elementer. I sidstnævnte bliver madlavningen en leg ved den massive træbordplade, og køkkenet har desuden et stort keramisk komfur samt SMEG-køleskab. Sideliggende til køkkenet er plads til det gæstevenlige spisebord, og den indbydende og lyse stue opvarmes af en centralt placeret brændeovn.

Der er ikke meget at sætte en finger på ved denne skønne ejendom, og det samme gælder for den misundelsesværdige beliggenhed her i Holte. Lige for enden af vejen kører gode transportforbindelser, og en kort køretur fra adressen er motorvejstilkørsel til Helsingørmotorvejen. Børnefamilien kan nyde godt af nærområdets mange udbud; her venter både Gl. Holtegaards smukke barokhave samt sideliggende naturlegeplads i gåafstand fra ejendommen, og det samme gør sig gældende for skovbørnehaven Mariehøj samt Trørødskolen. Byen indeholder desuden både svømmehal, rideskole, indkøb, restaurant, tennisklub – med andre ord kommer familien næppe til at skulle gå på kompromis med nogle af hverdagens nødvendigheder, som ligeledes kan hentes i de mange nærtliggende byer. Både Skodsborgs og Vedbæks strande kan nås med en 10 minutters køretur, og Nærum ligger desuden lige i nærheden.


Holte og Søllerød- ren idyl blot 20 kilometer nord fra København

Smukke ejendomme fra århundredeskiftet, søer, skove og nem adgang til alle hverdagens fornødenheder og København gør Holte og Søllerød til to attraktive steder at bo.

Holte ligger i mellem Rudersdal og toppen af Geels Bakke. Holte har fire kommunale folkeskoler: Dronninggårdskolen, Ny Holte Skole, Vangeboskolen og Skovlyskolen. Der er endvidere fine indkøbsmuligheder i Holte – blandt andet i Holte Midtpunkt – et stort indkøbscenter med et væld af dagligvare- og specialbutikker. Holteområdet består af de to bykvarterer Holte og Øverød/Paradiskvarteret.

Holte er også omgivet af skøn natur ved blandt andet Vejlesø, hvor man kan fiske og ro i kajak eller sejle båd. Holte er også omgivet af Geelskov, hvor man kan gå lange fredfyldte ture under de smukke, grønne trækroner og køre på mountainbike. Midt i skoven ligger skihopbakken Holtekollen med en lysløjpe.

Søllerød ligger mellem Kongevejen og Helsingørmotorvejen og tæt på både Nærum Station og Holte Station. I den ældste del af bydelen findes et gadekær, Søllerød Kro og Søllerød Kirke. Her ligger også Mothsgården, som nu er en del af Rudersdal Museer. På dette landsted har flere kulturpersonligheder boet, blandt andre Storm P.

Søllerød omgives mod nord af Søllerød Kirkeskov og Attemosen, mod nordøst af Vestermose og Kikhanerenden, mod nordvest af Søllerød Sø, mod vest af Geelskov, i syd ligger Ravnholm Skov og Mølleåen med forbindelse til Jægersborg Hegn og Jægersborg Dyrehave.

SE OG LÆS MERE OM HOLTE OG SØLLERØD HER

Pilekæret 15,
2840 Holte

Ledige tider til fremvisning

Tilbage til datoer Næste dag

Jeg vil gerne booke en fremvisning

Annuller

Book fremvisning

For fremvisning uden for ovenstående tidspunkter kontakt os venligst telefonisk.