Nærum Hovedgade 39-41, Nærum

CHARMERENDE LANDSBYIDYL MED NYERE STRÅTAG

Se bolig

Nærum Hovedgade 39-41,
2850 Nærum

 • Kontantpris 4.450.000 kr.
 • Ejerudgift pr. mdr. 4.830 kr.
 • Ejendomstype Villa
 • Energimærke D
 • Byggeår 1777
 • Om- eller tilbygget 2001
 • Grundareal 661 m²
 • Boligareal 182 m²
 • Værelser 4
 • Stuer 2
 • Etager 3
 • Kælderareal 35 m²

CHARMERENDE LANDSBYIDYL FRA 1777 MED NYERE STRÅTAG

Denne smukke og charmerende ejendom fra 1777 byder på masser af kvadratmeter centralt i Nærum. Ejendommen indeholder en separat bolig på 182 kvm. samt 35 kvm. kælder - desuden et erhvervslejemål på 99 kvm. som pt. er udlejet.

Smuk og charmerende ejendom med kort afstand til indkøb på Nærum Hovedgade og Nærum Vænge Torv. Gåafstand til Jægersborg Hegn, skole, gymnasium og børneinstitutioner. Der er cykelafstand til Skodsborg og Øresund.

Boligen indeholder: Entré med trappe til 1. sal, dejligt stort soveværelse, godt stort badeværelse. Hyggeligt alrum i åben forbindelse med det fine hvide køkken med god lille spiseplads og dør ud til haven. Under køkkenet er der en lille kælder, hvor bl.a. beboelsesdelens eget gasfyr er placeret. Hyggelig opholdsstue. 1. sal byder på en meget stor repos, hvor der er plads til arbejdsplads, legerum og meget mere. Godt stort værelse samt et ekstra værelse eller depot.

Dejlig skøn have og terrasse, samt godt udhus med el, til havemøbler, haveredskaber og opbevaring af børnenes haveleg.

Ejendommen består også af en erhvervsdel på 99 kvm. der pt. er udlejet til køreskole. Erhvervsdelen har været anvendt til lægepraksis. Køber af ejendommen overtager lejekontakt og lejeindtægt på erhvervslejemålet.

Erhvervsdelen indeholder: Lille entre, stort lyst værelse (har været anvendt til lægekonsultation), meget stort værelse (har været venterum og til sekretær). Lille køkken samt toilet. Praktisk bryggers med dør ud til haven. Fra bryggerset er der fint nyt trappeforløb op til nyindrettet 1. sal over erhvervsdelen. Her er en dejlig stor opholdsstue med både spiseplads og opholdsplads.

Der er i oktober 2016 lagt nyt stråtag på 2/3 af ejendommen og i den forbindelse udført sepatec brandsikring af taget.

Nærum og Skodsborg - naturskønt ved skov og strand

Nærumfredeligt og naturskønt.

Nærum byder på noget for enhver smag. Her er både rækkehuse, etagebyggerier og villakvarterer, og fælles for det hele er freden og den hyggelige atmosfære. I Nærum findes alt, hvad familien skal bruge i hverdagen. Skolegangen klares på Nærum Skole eller Nærum Privatskole, og derefter står Nærum Gymnasium klar til at tage over. Når det er tid til sport, kan der spilles tennis på Nærum Tennisklubs baner, og ved Rundforbi Stadion kan der dyrkes atletik, ligesom her er svømmehal samt boldbaner og klubber, som blandt meget andet tilbyder fodbold, håndbold og vandpolo.

Nærum Hovedgade og Nærumvænge Torv lokker med et væld af dagligvareforretninger og specialbutikker, ligesom her også findes en bred vifte af spisesteder. Ved Nærumvænge Torv finder man også Nærum Station, hvorfra der er hyppige afgange med lokalbanen “Grisen” til Jægersborg og videre med S-toget til København. Samtidig har Nærums indbyggere glæde af den nemme adgang til Helsingørmotorvejen, der giver hurtig adgang til både Helsingør og København.

Skodsborgstemning og velvære.

Mellem skov og strand er Skodsborgs boliger præget af den pragtfulde beliggenhed. Fra etagebyggerierne forkæles beboerne med uforlignelige udsigter over Øresunds blå bølger og Jægersborg Hegns frodige skovarealer, mens de lavere villabebyggelser nyder godt af skovvendte haver eller grunde direkte ned til vandet, hvorfra badebroer strækker sig ud i sundet. Samtidig er her skønne strande samt dejlige grønne arealer i Skodsborg Strandpark.

Fra Skodsborg Station tager turen med Kystbanen til det indre København blot et kvarter, og vælger man i stedet bilen, er turen ned langs Strandvejen særdeles smuk og fyldt med seværdigheder.

SE OG LÆS MERE OM NÆRUM OG SKODSBORG HER

Ledige tider til fremvisning

Tilbage til datoer Næste dag

Jeg vil gerne booke en fremvisning

Annuller

Book fremvisning

For fremvisning uden for ovenstående tidspunkter kontakt os venligst telefonisk.

 

 

 

 

 

 

Åbent hus d. Søndag 17/2 13:00-13:30