Vangebovej 13, Holte

LYS OG VELHOLDT VILLA MED STOR HAVE

Se bolig

Vangebovej 13,
2840 Holte

 • Kontantpris 4.475.000 kr.
 • Ejerudgift pr. mdr. 6.327 kr.
 • Ejendomstype Villa
 • Energimærke E
 • Byggeår 1951
 • Om- eller tilbygget 1961
 • Grundareal 1002 m²
 • Boligareal 127 m²
 • Værelser 4
 • Stuer 1
 • Etager 2
 • Kælderareal 60 m²
 • Carportareal 36 m²

LYS, VELHOLDT OG VELINDRETTET VILLA MED STOR SKØN HAVE

På Vangebovej 13 i Søllerød nær Holte har I nu mulighed for at slå rødder i denne attraktive gulstensvilla, som er beliggende højt på grunden og byder på en smuk udsigt over det omkringliggende kvarter. Villaens i alt 187 velindrettede kvadratmeter strækker sig over både stueplan og kælder og byder på mange gode rum at boltre sig i. Boligen byder desuden på et gennemgående lyst og venligt interiør med bl.a. velholdte trægulve, gulvvarme i gæstebadeværelset og gangen og rummer desuden gode vinduespartier, som sikrer boligen optimale lysindfald.

Fra villaens hoveddør træder vi ind i en rummelig entré med god plads til at hænge overtøjet og stille skoene. Herfra er der direkte adgang til et lyst og velholdt gæstebadeværelse med separat bruseniche. På entréens modsatte side løber en lang gang, som åbner ind til endnu et lyst badeværelse. Begge badeværelser rummer Grohe-armatur, mens det største har gennemgået en nyere renovering for få år siden. Hertil kommer to gode, regulære værelser, heraf med indbyggede skabe i begge.

Bevæger vi os ind i stueplanets midte, udfolder der sig her en stor, lys stue med brændeovn, som smelter sammen med alrummet i en åben forbindelse. Her får I gode muligheder for at indrette jer med både spisebord til hverdagens mange måltider samt at etablere et godt sofahjørne, hvor familien kan slå sig ned til samvær og hygge i de bløde møbler. Fra stuen er der adgang til det tredje værelse, som ligeledes fremstår med indbyggede skabe. Med andre ord får I altså her gode muligheder for at etablere børneværelser eller blot et ekstra værelse til de overnattende gæster. Boligens alrum har en delvis åben forbindelse til det sydøstvendte spisekøkken, som er indrettet med over- og underskabe i velholdte træelementer og byder på god plads til at udfolde kogekunsten. Endelig råder villaen over en tør og brugbar kælder, som rummer hele fem disponible rum, et stort vaskerum med vaskemaskine fra Miele samt nyere gasfyr.

Der er her tale om en klassisk gulstensvilla fra 1951, som fremstår med yderst velholdt tegltag og som har gennemgået nyere renoveringer gennem de senere år. Villaen placerer sig på en høj og velanlagt grund med masser af gode muligheder for at etablere et skønt udeliv for hele familien. Her finder I bl.a. gode fliseterrassemiljøer foran huset, hvor I nemt kan slå jer ned til hyggelige grillaftener med familie og venner i de lunere sommerperioder. Børnene kan trygt lege i den store, veltrimmet have, som udfolder sig foran terrassen og omkranser huset. Bilen kan I parkere i den tilhørende flisebelagte indkørsel ved villaens forside, som desuden også rummer en dobbeltcarport og et stort udhus.

Vangebovej 13 har en attraktiv beliggenhed i et hyggeligt og roligt villakvarter i Søllerød tæt på hverdagens bekvemmeligheder og afskærmet fra trafik og støj. Inden for få hundrede meter udfolder der sig et dejligt lokalmiljø, som rummer bl.a. Vangeboskolen samt velfungerende daginstitution og gode fritidstilbud. I området findes desuden Købmanden I Søllerød, som er byens populære købmand, hvor I nemt kan ordne hverdagens mange indkøb. Villaen placerer sig i kort afstand til Søllerød Sø og Geelskov samt andre naturskønne områder, hvor I kan slå jer ned og nyde tilværelsen, når vejret tillader det. Inden for kort afstand finder I gode busforbindelser, som altid giver jer nemme offentlige transportmuligheder lige ved hånden, mens centrum af Holte nås inden for blot syv minutter på cykel.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Vangebovej 13 i Søllerød.

Holte og Søllerød- ren idyl blot 20 kilometer nord fra København

Smukke ejendomme fra århundredeskiftet, søer, skove og nem adgang til alle hverdagens fornødenheder og København gør Holte og Søllerød til to attraktive steder at bo.

Holte ligger i mellem Rudersdal og toppen af Geels Bakke. Holte har fire kommunale folkeskoler: Dronninggårdskolen, Ny Holte Skole, Vangeboskolen og Skovlyskolen. Der er endvidere fine indkøbsmuligheder i Holte – blandt andet i Holte Midtpunkt – et stort indkøbscenter med et væld af dagligvare- og specialbutikker. Holteområdet består af de to bykvarterer Holte og Øverød/Paradiskvarteret.

Holte er også omgivet af skøn natur ved blandt andet Vejlesø, hvor man kan fiske og ro i kajak eller sejle båd. Holte er også omgivet af Geelskov, hvor man kan gå lange fredfyldte ture under de smukke, grønne trækroner og køre på mountainbike. Midt i skoven ligger skihopbakken Holtekollen med en lysløjpe.

Søllerød ligger mellem Kongevejen og Helsingørmotorvejen og tæt på både Nærum Station og Holte Station. I den ældste del af bydelen findes et gadekær, Søllerød Kro og Søllerød Kirke. Her ligger også Mothsgården, som nu er en del af Rudersdal Museer. På dette landsted har flere kulturpersonligheder boet, blandt andre Storm P.

Søllerød omgives mod nord af Søllerød Kirkeskov og Attemosen, mod nordøst af Vestermose og Kikhanerenden, mod nordvest af Søllerød Sø, mod vest af Geelskov, i syd ligger Ravnholm Skov og Mølleåen med forbindelse til Jægersborg Hegn og Jægersborg Dyrehave.

SE OG LÆS MERE OM HOLTE OG SØLLERØD HER

Reserveret