Brandbakken 3, Holte

Helårsgrund med fantastisk udsigt

Se bolig

Brandbakken 3,
2840 Holte

  • Solgt pris 5.010.000 kr.
  • Ejendomstype Helårsgrund
  • Grundareal 1029 m²

Helårsgrund med fantastisk udsigt til Rude Skov

Velkommen til Brandbakken 3, hvor du nu får mulighed for at bygge drømmehuset på en helt unik grund med panoramaudsigt til Rude Skov. I det hele taget er det naturen der pryder gadebilledet i denne del af Holte. Her ånder alt fred og idyl, og man bemærker straks kvarterets trygge atmosfære.

Grunden er solfyldt og frodig, og takket være den gode beliggenhed, tæt på Rud Skov, kan I opleve et rigt dyreliv i og omkring haven – mere idyllisk bliver det simpelthen ikke.

Grunden sælges ryddet for alle bygninger, ligesom en del af jordarbejdet allerede er udført af sælger. Grunden må bebygges med 22% i et beboelsesplan (der må gerne bygges med kælder).

Det her er grunden til familien, som drømmer om at bo i naturskønne områder, uden at gå på kompromis med byens liv.

Børnefamilien kan glæde sig over, at Skovlyskolen nemt kan nås til fods eller på cykel. De naturrige omgivelser udskiftes hurtigt med byens liv, for bare 70 m. fra hoveddøren er der bustransport direkte til Holte, som bare ligger fire minutter herfra.

I byen kan I stille shoppelysten, eller forkæle smagsløgene på et af de gode spisesteder, som serverer alt fra delikat sushi og autentiske asiatiske specialiteter til traditionel smørrebrød og syndig syndige pizzaer. Handlemulighederne er helt i top i de lokale Irma og Kvickly, som byder på et velassorteret udvalg af friske provianter. Med en beliggenhed som denne vil I aldrig mangle noget, og I kan tilmed se frem til et rigt friluftsliv i vinterbadeklubben, sejlklubben, roklubben og de mange naturskønne områder, som bare venter på at blive udforsket.

Her forenes byens liv med den smukke natur – en fuldstændig kompromisløs beliggenhed!

Holte og Søllerød- ren idyl blot 20 kilometer nord fra København

Smukke ejendomme fra århundredeskiftet, søer, skove og nem adgang til alle hverdagens fornødenheder og København gør Holte og Søllerød til to attraktive steder at bo.

Holte ligger i mellem Rudersdal og toppen af Geels Bakke. Holte har fire kommunale folkeskoler: Dronninggårdskolen, Ny Holte Skole, Vangeboskolen og Skovlyskolen. Der er endvidere fine indkøbsmuligheder i Holte – blandt andet i Holte Midtpunkt – et stort indkøbscenter med et væld af dagligvare- og specialbutikker. Holteområdet består af de to bykvarterer Holte og Øverød/Paradiskvarteret.

Holte er også omgivet af skøn natur ved blandt andet Vejlesø, hvor man kan fiske og ro i kajak eller sejle båd. Holte er også omgivet af Geelskov, hvor man kan gå lange fredfyldte ture under de smukke, grønne trækroner og køre på mountainbike. Midt i skoven ligger skihopbakken Holtekollen med en lysløjpe.

Søllerød ligger mellem Kongevejen og Helsingørmotorvejen og tæt på både Nærum Station og Holte Station. I den ældste del af bydelen findes et gadekær, Søllerød Kro og Søllerød Kirke. Her ligger også Mothsgården, som nu er en del af Rudersdal Museer. På dette landsted har flere kulturpersonligheder boet, blandt andre Storm P.

Søllerød omgives mod nord af Søllerød Kirkeskov og Attemosen, mod nordøst af Vestermose og Kikhanerenden, mod nordvest af Søllerød Sø, mod vest af Geelskov, i syd ligger Ravnholm Skov og Mølleåen med forbindelse til Jægersborg Hegn og Jægersborg Dyrehave.

SE OG LÆS MERE OM HOLTE OG SØLLERØD HER

Brandbakken 3,
2840 Holte