Brandbakken 1, Holte

NYOPFØRT MED UDSIGT TIL RUDE SKOV

Se bolig

Brandbakken 1,
2840 Holte

  • Solgt pris 8.645.000 kr.
  • Ejendomstype Villa
  • Byggeår 2019
  • Grundareal 1000 m²
  • Boligareal 220 m²
  • Værelser 7
  • Stuer 2
  • Etager 1

Nyopført 1-plansvilla med fantastisk udsigt til Rude Skov

Velkommen til Brandbakken 1, hvor du nu har muligheden for at flytte ind i dette nybyggede 1-planshus med smuk udsigt direkte til Rude Skov.

Her er villaen for børnefamilien, som drømmer om at bo i naturskønne områder, uden at gå på kompromis med byens liv. Her ånder alt fred og idyl, og man bemærker straks kvarterets trygge atmosfære – perfekt for børnefamilien, der kan glæde sig over, at Skovlyskolen nemt kan nås til fods eller på cykel. De naturrige omgivelser udskiftes hurtigt med byens liv, for bare 70 m. fra hoveddøren er der bustransport direkte til Holte, som bare ligger fire minutter herfra.

Ejendommen som pt. er under opførsel er tegnet til grunden med fokus på den moderne børnefamilie. Boligarealet er på 220 m2 og dertil kommer 25 m2 integreret carport. Planløsningen giver 4 store børneværelser i separat afdeling med eget badeværelse. Forældreafdeling med stort soveværelse, walk-in-closset og eksklusivt badeværelse med dobbelt bruseniche. Stort køkken-alrum på hele 42 m2 med store glaspartier mod syd med udgang og smuk udsigt til familiens store terrasse. Alle elementer i køkkenet er fra HTH og dette imponerende sum er med skråt akustikloft. Opholdsstue med udgang til både den overdækkede terrasse samt husets store syd- og vestvendte terrasse. Fra sofaen i opholdsstuen er der smuk udsigt til Rude Skov. I dagligdagen kan familien gå direkte fra den integrerede carport gå ind i det store praktiske bryggers med god plads til såvel overtøj samt fodtøj. Gæsterne tager hoveddøren og mødes af god entre med garderobeplads.

Der er klinker i entré, bryggers samt begge badeværelser, mens der er akustikdæmpende gulve fra Tarket (Craft oak Granite) i alle øvrige rum.

Ejendommen opføres med sort cementtegl, mursten (model Taurus) fra Strøjer Tegl, træ/alu-vinduer fra Rationel og hoveddøre ligeledes fra Rationel.

Med nøglerne til denne nye villa venter der jer et dejligt familieliv, inde såvel som ude. Den syd- og vestvendte have udfolder sig med flere hyggelige solskinskroge og terrasser, hvor der er plads til børneleg på plænen, havefester og hverdagens små tænkepauser. Haven er solfyldt og kan anlægges præcis som du ønsker det. Takket være den gode beliggenhed, tæt på Rude Skov, kan I opleve et rigt dyreliv i og omkring havens grønne arealer.

I byen kan I stille shoppelysten, eller forkæle smagsløgene på et af de gode spisesteder, som serverer alt fra delikat sushi og autentiske asiatiske specialiteter til traditionelt smørrebrød og syndig syndige pizzaer. Handlemulighederne er helt i top i de lokale Irma og Kvickly, som byder på et velassorteret udvalg af friske provianter. Med en beliggenhed som denne vil I aldrig mangle noget, og I kan tilmed se frem til et rigt friluftsliv i vinterbadeklubben, sejlklubben, roklubben og de mange naturskønne områder, som bare venter på at blive udforsket. Her forenes byens liv med den smukke natur – en fuldstændig kompromisløs beliggenhed!

Velkommen til jeres nye hjem!

________________________________________

Særlige oplysninger om finansiering:
I henhold til lov om formidling af fast ejendom m.v. må ejendomsmægleren ikke udarbejde eller lade udarbejde finansieringsforslag, ligesom ejendomsmægleren ikke må formidle finansiering. Ejendomsmægleren kan dog henvise til prisportalen Tjek Boliglån på følgende link: www.raadtilpenge.dk 

Holte og Søllerød- ren idyl blot 20 kilometer nord fra København

Smukke ejendomme fra århundredeskiftet, søer, skove og nem adgang til alle hverdagens fornødenheder og København gør Holte og Søllerød til to attraktive steder at bo.

Holte ligger i mellem Rudersdal og toppen af Geels Bakke. Holte har fire kommunale folkeskoler: Dronninggårdskolen, Ny Holte Skole, Vangeboskolen og Skovlyskolen. Der er endvidere fine indkøbsmuligheder i Holte – blandt andet i Holte Midtpunkt – et stort indkøbscenter med et væld af dagligvare- og specialbutikker. Holteområdet består af de to bykvarterer Holte og Øverød/Paradiskvarteret.

Holte er også omgivet af skøn natur ved blandt andet Vejlesø, hvor man kan fiske og ro i kajak eller sejle båd. Holte er også omgivet af Geelskov, hvor man kan gå lange fredfyldte ture under de smukke, grønne trækroner og køre på mountainbike. Midt i skoven ligger skihopbakken Holtekollen med en lysløjpe.

Søllerød ligger mellem Kongevejen og Helsingørmotorvejen og tæt på både Nærum Station og Holte Station. I den ældste del af bydelen findes et gadekær, Søllerød Kro og Søllerød Kirke. Her ligger også Mothsgården, som nu er en del af Rudersdal Museer. På dette landsted har flere kulturpersonligheder boet, blandt andre Storm P.

Søllerød omgives mod nord af Søllerød Kirkeskov og Attemosen, mod nordøst af Vestermose og Kikhanerenden, mod nordvest af Søllerød Sø, mod vest af Geelskov, i syd ligger Ravnholm Skov og Mølleåen med forbindelse til Jægersborg Hegn og Jægersborg Dyrehave.

SE OG LÆS MERE OM HOLTE OG SØLLERØD HER

Brandbakken 1,
2840 Holte