Østre Paradisvej 5C, Holte

3 værelses med altan og skøn udsigt

Se bolig

Østre Paradisvej 5C, 2 tv,
2840 Holte

  • Kontantpris 808.610 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.493 kr.
  • Ejendomstype Andelsbolig
  • Energimærke F
  • Byggeår 1958
  • Boligareal 58 m²
  • Værelser 3
  • Stuer 2

God velindrettet 3 værelses med vestvendt altan og fantastisk udsigt til Søllerød Sø og Geels Skov.

Nu udbydes denne skønne 3 værelses andelsbolig beliggende i A/B Øverød Park. Andelsboligforeningen har god sund økonomi og er velbeliggende centralt i Holte. 

Holte og Søllerød- ren idyl blot 20 kilometer nord fra København

Smukke ejendomme fra århundredeskiftet, søer, skove og nem adgang til alle hverdagens fornødenheder og København gør Holte og Søllerød til to attraktive steder at bo.

Holte ligger i mellem Rudersdal og toppen af Geels Bakke. Holte har fire kommunale folkeskoler: Dronninggårdskolen, Ny Holte Skole, Vangeboskolen og Skovlyskolen. Der er endvidere fine indkøbsmuligheder i Holte – blandt andet i Holte Midtpunkt – et stort indkøbscenter med et væld af dagligvare- og specialbutikker. Holteområdet består af de to bykvarterer Holte og Øverød/Paradiskvarteret.

Holte er også omgivet af skøn natur ved blandt andet Vejlesø, hvor man kan fiske og ro i kajak eller sejle båd. Holte er også omgivet af Geelskov, hvor man kan gå lange fredfyldte ture under de smukke, grønne trækroner og køre på mountainbike. Midt i skoven ligger skihopbakken Holtekollen med en lysløjpe.

Søllerød ligger mellem Kongevejen og Helsingørmotorvejen og tæt på både Nærum Station og Holte Station. I den ældste del af bydelen findes et gadekær, Søllerød Kro og Søllerød Kirke. Her ligger også Mothsgården, som nu er en del af Rudersdal Museer. På dette landsted har flere kulturpersonligheder boet, blandt andre Storm P.

Søllerød omgives mod nord af Søllerød Kirkeskov og Attemosen, mod nordøst af Vestermose og Kikhanerenden, mod nordvest af Søllerød Sø, mod vest af Geelskov, i syd ligger Ravnholm Skov og Mølleåen med forbindelse til Jægersborg Hegn og Jægersborg Dyrehave.

SE OG LÆS MERE OM HOLTE OG SØLLERØD HER

Østre Paradisvej 5C, 2 tv,
2840 Holte

Reserveret