Gammel Holtevej 96A, Holte

STOR VILLA MED FANTASTISK BELIGGENHED OG UDSIGT

Se bolig

Gammel Holtevej 96A,
2840 Holte

 • Kontantpris 5.995.000 kr.
 • Ejerudgift pr. mdr. 6.984 kr.
 • Ejendomstype Villa
 • Energimærke C
 • Byggeår 1985
 • Grundareal 1492 m²
 • Boligareal 162 m²
 • Værelser 6
 • Stuer 2
 • Etager 2
 • Kælderareal 87 m²
 • Carportareal 44 m²

LIVSNYDER-VILLA MED VIDUNDERLIGT UDELIV OG FANTASTISK BELIGGENHED

Allerede ved ankomst til Gammel Holtevej, bemærker I den helt særlige atmosfære og den fredfyldte idyl, der breder sig i nabolaget.

I anden række fra vejen, langt væk fra byens larm og hverdagens stress og jag, placerer villaen sig som en privat oase på en vidunderlig grund, der nærmest smelter sammen med søen og den fine natur, som udfolder sig i forlængelse af grunden. Der indbydes til et aktivt friluftsliv i de omkringliggende skovbeklædte arealer, som både giver plads til raske løbeture og hverdagens små tænkepauser. Der er også rig mulighed for et afbræk på golfbanen eller Søllerød Naturpark og Høje Sandbjerg, der nemt kan nås til fods eller på cykel. Imens hersker der en venlig stemning og en lydkulisse af børnelatter i kvarteret - her bliver naboer hurtigt til venner, både for børn og voksne, og man kan ikke andet end at forelske sig i kvarteret.

Den idylliske oase udskiftes nemt med hverdagens fornødenheder, for bare 1,5 km herfra kan de daglige indkøb klares, og når I trænger til at mærke byens liv, så er I kun en smuttur fra Trørød Torv og Holte Midtpunkt, som byder på alt fra specialforretninger og supermarkeder til butiksliv og spændende spisesteder. Børnefamilien kan glæde sig over de nærtliggende daginstitutioner og skoler, og når klokken ringer ud, kan fritidsinteresserne bl.a. plejes I Rudersdal tennisklub, der nemt kan nås på cykel. Med nøglerne til denne villa vil I aldrig mangle noget, men skulle I alligevel trænge til luftforandring, så er der gode bus- og togforbindelser, der hurtigt og bekvemt tager jer til Nørreport Station og Københavns midte, som lokker med alt fra gastronomi og kultur til spændende butikker og alt det, der eller hører storbylivet til.

Beliggenheden er ideel for en villa som denne, der straks imponerer med et helt fantastiske udeliv i haven, som breder sig over flere niveauer og udgør den skønneste kulisse for tilværelsen. Frodige frugtbuske og gamle træer pryder haven, imens de grønne plæner strækker sig hele vejen ned til søen og understreger den fantastiske følelse af at være midt i naturen, som man oplever her. De gode terrasser indbyder til ren og skær livsnyderi midt i sommerens lune stråler, hvor I også kan nyde synet af spætter, ugler og andre af skovens fugle, som ofte besøger haven.

Herligheden fortsætter indenfor, hvor store vinduespartier fylder hjemmet med dagslys, og flotte gulve leder os ind i det ene skønne rum efter det andet. I hjertet af boligen forenes køkkenet og spisestuen som et skønt samlingspunkt, hvor både familie og venner kan samles om middagsbordet, og når dagen falder på held, så indbyder pejsestuen til mange hyggelige timer foran det knitrende brænde, som sætter den helt rigtige stemning i hjemmet. Inde- og udelivet smelter sammen herfra, når de elegante dobbeltdøre åbner op og inviterer udenfor på en af hjemmets mange solfyldte terrasser, hvor søen breder sig i baggrunden og skaber de perfekte rammer for tilværelsen. Etagen fortsætter med med tre potentielle soveværelser, et grovkøkken og nydeligt badeværelse i lys marmor, som står i flot harmoni med underetagens badeværelse, der er opført i samme design og desuden forkæler med tilhørende sauna. Hernede venter der jer også et stort bibliotek, et vaskerum og flere mulighedsrige disponible rum, der bare venter på at agere tennage-afdeling, “mandehule” eller kreativt frirum - kun fantasien sætter grænsen.

Her er der plads til livet - inde såvel som ude.

Velkommen til et dejligt hjem!

________________________________________

Særlige oplysninger om finansiering:
I henhold til lov om formidling af fast ejendom m.v. må ejendomsmægleren ikke udarbejde eller lade udarbejde finansieringsforslag, ligesom ejendomsmægleren ikke må formidle finansiering. Ejendomsmægleren kan dog henvise til prisportalen Tjek Boliglån på følgende link: www.raadtilpenge.dk 

Holte og Søllerød- ren idyl blot 20 kilometer nord fra København

Smukke ejendomme fra århundredeskiftet, søer, skove og nem adgang til alle hverdagens fornødenheder og København gør Holte og Søllerød til to attraktive steder at bo.

Holte ligger i mellem Rudersdal og toppen af Geels Bakke. Holte har fire kommunale folkeskoler: Dronninggårdskolen, Ny Holte Skole, Vangeboskolen og Skovlyskolen. Der er endvidere fine indkøbsmuligheder i Holte – blandt andet i Holte Midtpunkt – et stort indkøbscenter med et væld af dagligvare- og specialbutikker. Holteområdet består af de to bykvarterer Holte og Øverød/Paradiskvarteret.

Holte er også omgivet af skøn natur ved blandt andet Vejlesø, hvor man kan fiske og ro i kajak eller sejle båd. Holte er også omgivet af Geelskov, hvor man kan gå lange fredfyldte ture under de smukke, grønne trækroner og køre på mountainbike. Midt i skoven ligger skihopbakken Holtekollen med en lysløjpe.

Søllerød ligger mellem Kongevejen og Helsingørmotorvejen og tæt på både Nærum Station og Holte Station. I den ældste del af bydelen findes et gadekær, Søllerød Kro og Søllerød Kirke. Her ligger også Mothsgården, som nu er en del af Rudersdal Museer. På dette landsted har flere kulturpersonligheder boet, blandt andre Storm P.

Søllerød omgives mod nord af Søllerød Kirkeskov og Attemosen, mod nordøst af Vestermose og Kikhanerenden, mod nordvest af Søllerød Sø, mod vest af Geelskov, i syd ligger Ravnholm Skov og Mølleåen med forbindelse til Jægersborg Hegn og Jægersborg Dyrehave.

SE OG LÆS MERE OM HOLTE OG SØLLERØD HER

Ledige tider til fremvisning

Tilbage til datoer Næste dag

Jeg vil gerne booke en fremvisning

Annuller

Book fremvisning

For fremvisning uden for ovenstående tidspunkter kontakt os venligst telefonisk.