Segelckesvej 6, Frederiksberg

VILLA MED FLOTTE DETALJER, EN RIGTIG FREDERIKSBERG KLASSISKER, MED TO TOMME LEJEMÅL.

Se bolig

Segelckesvej 6,
2000 Frederiksberg

 • Kontantpris 20.500.000 kr.
 • Ejerudgift pr. mdr. 13.003 kr.
 • Ejendomstype Villa, flerfam.
 • Energimærke F
 • Byggeår 1916
 • Grundareal 1020 m²
 • Boligareal 458 m²
 • Værelser 15
 • Stuer 4
 • Etager 4
 • Kælderareal 156 m²
 • Garageareal 60 m²

VILLA MED FLOTTE DETALJER, EN RIGTIG FREDERIKSBERG KLASSISKER, MED TO TOMME LEJEMÅL.

LIEBHAVEREJENDOM MED MULIGHED FOR UDLEJNING - FANTASTISK HERSKABSVILLA MED FREDERIKSBERGS BEDSTE BELIGGENHED

Klør dine fingre for at lave en givende investering, så skal du tage et nærmere kig på Segelckesvej 6. Vi befinder os i et af Frederiksbergs ubetinget fornemmeste kvarterer, hvor enorme patriciervillaer ligger side om side, og her er der altså tale om en hel ejendom i tre plan plus en underetage. Det hele løber op i et svimlende kvadratmetertal på hele 610 af slagsen, hvor man altså har mulighed for at udleje op til tre separate lejligheder.

Uanset om du går i udlejningstanker, drømmer om at samle hele familien under samme tag, eller måske bare synes, at det er tid til at brede sig ud med store armbevægelser, så giver ejendommen dig virkelig meget at arbejde med. Dermed ikke sagt at du skal løfte så meget som en finger, før du rykker ind på adressen, for hele herligheden er så godt som indflytningsklar, bl.a. med nyere køkken og bad. Næh, derimod er der uendeligt med muligheder, og langt de fleste kan finde sig tilrette i en af de flotte lejligheder.

Hvem drømmer for eksempel ikke om at slå sig ned i en blød sofa, der står henslængt på et blankt sildebensparketgulv? At stille sig ud på altanen og indsnuse den friske luft? Eller hvad med blot at bo i dette ekstravagante område som en del af Frederiksberg elite? Alle lejligheder indeholder en god og veldisponeret planløsning med hver især to værelser, to stuer, et badeværelse, et køkken og et gæstetoilet, og til mezzaninen hører desuden den fuldt anvendelige underetage og den store grund med have.

Hvis du vælger at beholde en af etagerne til eget brug, er mezzaninen nok den mest oplagte. I stedet for altan får du nemlig en hævet træterrasse, hvor man kan opstille et flot parti havemøbler og en grill til sommerens havefester. Underetagen er helt perfekt til for eksempel opholdsrum for teenageren, da etagen er udvendigt isoleret og utroligt tør, og huset har desuden fået etableret omfangsdræn. Her finder man desuden kælderrum til hver enkelt lejlighed og et fælles bryggers, så ingen skal bekymre sig om at få plads til vaskefaciliteter i selve lejlighederne.

Første- og andensal er etagerne, der kan bryste sig af ejendommens altaner, så også dem der bebor disse kan nyde godt af udendørsarealer.

Som sagt er der ikke en eneste finger at sætte på beliggenheden. Vi snakker herskabsvillaer i særklasse med hver sin enorme grund, der er helt unikt, når postnummeret hedder 2000. Derfor kan du se frem til et lækkert område med rolige villaveje, hvor børn i særdeleshed har fantastiske betingelser for at vokse op. Der er da heller ikke mere end 270 meter til nærmeste skole og om muligt endnu kortere til daginstitution, så familiens yngste medlemmer aldrig behøver at bevæge sig særligt langt fra reden. Hvis det alligevel er tilfældet, at de skal til fodbold eller spejder, er det altid nemt at komme rundt på cykel eller at tage metroen, der stopper blot 400 meter fra hoveddøren på Lindevang St.

I området finder du mange af Frederiksbergs hovedårer, der bl.a. tæller Finsensvej, Nordre Fasanvej og Dalgas Boulevard. Udover at være glimrende og nemme muligheder for at komme ind til København på ingen tid bugner de af forskellige tilbud. Indkøbsmuligheder, specialforretninger, restauranter og caféer skyder op til alle sider og er med til at give endnu et pift i hverdagen. Frederiksberg er kendt for sin eksklusivitet og frodighed, og det er lige præcis, hvad du kan se frem til på Segelckesvej 6.

Billeder af ejendommen, der er alene taget billeder af 1. salen og kælderen, dette er fordi de øvrige lejemål er beboet, og de har frabedt sig at der blev taget billeder af deres indbo, det er også disse to der står tomme, senere på året. Velkommen!

Segelckesvej 6,
2000 Frederiksberg

Ledige tider til fremvisning

Tilbage til datoer Næste dag

Jeg vil gerne booke en fremvisning

Annuller

Book fremvisning

For fremvisning uden for ovenstående tidspunkter kontakt os venligst telefonisk.