Birkebakken 10, Holte

STOR SMUK VILLA - TIL LEJE - CENTRALT I HOLTE

Se bolig

Birkebakken 10,
2840 Holte

  • Solgt pris -
  • Ejendomstype Villa
  • Byggeår 1937
  • Om- eller tilbygget 1995
  • Grundareal 1405 m²
  • Boligareal 242 m²
  • Værelser 6
  • Etager 3
  • Kælderareal 93 m²
  • Garageareal 56 m²

STOR SMUK VILLA - TIL LEJE - CENTRALT I HOLTE

DENNE BOLIG ER IKKE TIL SALG MEN KAN LEJES !

På Birkebakken 10 i Holte ligger der en villa, som du kan ikke undgå at blive dybt forført af. Med 335 velindrettede etagemeter i fantastisk stand er der masser af plads at boltre sig på, og den gode planløsning er med til at skabe helt enestående fællesarealer.

Villaen egner sig derfor perfekt til den moderne børnefamilie eller det udenlandske par, som vil bosætte sig i Danmark og ikke ønsker at gå på kompromis med kvalitet, plads og gedigen luksus.

Til huset hører der et helt vidunderligt køkken-alrum med et ægte Funktion snedkerkøkken udført i massivt kirsebærtræ, hyggelig pejs og plads til et stort spisebord. Der er loft til kip med ovenlysvinduer og fritlagte bjælker, som giver rummet en helt unik charme. Køkkenet er virkelig stort, og der er derfor rigtig god plads til at udfolde dine gastronomiske talenter i yderst smukke omgivelser og måske endda indvie børnene i traditionel fransk madkunst. Man kan næsten dufte den veltilberedte coq au vin, som sirligt står og simrer på kogepladen, mens man hører lyden af en vinprop, der hastigt forlader en god flaske bourgogne. Fra køkkenet er der via smukke franske døre adgang til en umådelig hyggelig terrasse, hvorfra du kan nyde morgensolens tidlige stråler, mens du indtager en velbrygget kop kaffe bestående af nykværnede colombianske kaffebønner. Når du kommer hjem fra arbejde, er det muligt at skifte til den vestvendte halvt overdækkede terrasse, hvor du kan nyde eftermiddagssolen og den smukke solnedgang smukt flankeret af et køligt glas hvidvin. Der er tale om et helt vildt fantastisk terrassemiljø, hvor alle de gode dage leves udendørs.


Til etagen hører der også to store stuer og en spisestue med smukke sildebensparketgulve, der fremstår nye og velholdte grundet den nylige slibning og sæbebehandling. I den ene af stuerne er der en umådelig smuk og autentisk kamin, som med det samme skaber associationer til byggeåret 1937 med det grønne marmorgulv og det sorte støbejernsgitter. Denne er fuldt funktionsdygtig, og her kan familien rigtig sidde og nyde varmen og hinandens selskab en kold vinterdag.


For enden af den smukke lyse trappe i træ med rødt gulvtæppe, som næsten får et helt royalt udtryk, finder du husets 1. sal. Den store repos kan med fordel anvendes til en lille hyggekrog, hvor du kan nyde stilheden og udsigten til grønne træer fra vinduerne. Der er også tre gode soveværelser samt et depot, som skaber nogle rigtig gode opbevaringsmuligheder. Etagens badeværelse er virkelig noget for sig med det smukke flisegulv og hvidmalende murstensvægge. Der er indmuret bruseniche og et stort badekar, hvor man kan skabe de helt optimale forhold, når der skal stresses af efter en lang arbejdsdag. Tilsæt et par velduftende lys og god musik på den bærbare højttaler - så har du ekstrem lækker wellness lige ved hånden.


Til huset hører også en kælder med egen indgang og to disponible rum, hvorfor den vil egne sig perfekt til overnattende gæster eller en virkelig sej teenageafdeling. Der er også toilet, vaskerum, garderobe og sauna - så der er særdeles gode faciliteter i kælderen også.

Udenfor er der dobbeltgarage med plads til at parkere husstandens biler sikkert og trygt. Der er desuden tilhørende stik til el-bil, så er du den heldige ejer af en miljøvenlig en af slagsen, kan du hver morgen køre fuldt opladt på arbejde.

Men hvad med beliggenheden?
Den er særdeles attraktiv, for med sin placering på en blind villavej er der ingen trafik og derfor stille og roligt. Villaen ligger tæt på to skoler, roklub og skov, og det tager kun 15 min. at komme til Holte Midtpunkt, som kan tilbyde gode indkøbsmuligheder. Stationen ligger kun en kort cykeltur væk, og herfra har du adgang til resten af verden med offentlig transport.
Med kun 200 m til vandet kan du både nyde Furesøen om sommeren, og er der en vinterbader gemt i dig, kan du i slåbrok hurtigt lunte afsted og på få minutter nyde det kolde gys.

Kontakt os for en fremvisning af denne smukke villa.

Holte og Søllerød- ren idyl blot 20 kilometer nord fra København

Smukke ejendomme fra århundredeskiftet, søer, skove og nem adgang til alle hverdagens fornødenheder og København gør Holte og Søllerød til to attraktive steder at bo.

Holte ligger i mellem Rudersdal og toppen af Geels Bakke. Holte har fire kommunale folkeskoler: Dronninggårdskolen, Ny Holte Skole, Vangeboskolen og Skovlyskolen. Der er endvidere fine indkøbsmuligheder i Holte – blandt andet i Holte Midtpunkt – et stort indkøbscenter med et væld af dagligvare- og specialbutikker. Holteområdet består af de to bykvarterer Holte og Øverød/Paradiskvarteret.

Holte er også omgivet af skøn natur ved blandt andet Vejlesø, hvor man kan fiske og ro i kajak eller sejle båd. Holte er også omgivet af Geelskov, hvor man kan gå lange fredfyldte ture under de smukke, grønne trækroner og køre på mountainbike. Midt i skoven ligger skihopbakken Holtekollen med en lysløjpe.

Søllerød ligger mellem Kongevejen og Helsingørmotorvejen og tæt på både Nærum Station og Holte Station. I den ældste del af bydelen findes et gadekær, Søllerød Kro og Søllerød Kirke. Her ligger også Mothsgården, som nu er en del af Rudersdal Museer. På dette landsted har flere kulturpersonligheder boet, blandt andre Storm P.

Søllerød omgives mod nord af Søllerød Kirkeskov og Attemosen, mod nordøst af Vestermose og Kikhanerenden, mod nordvest af Søllerød Sø, mod vest af Geelskov, i syd ligger Ravnholm Skov og Mølleåen med forbindelse til Jægersborg Hegn og Jægersborg Dyrehave.

SE OG LÆS MERE OM HOLTE OG SØLLERØD HER

Birkebakken 10,
2840 Holte