Smidstruplund 5, Vedbæk

Stor familievilla med fantastisk beliggenhed

Se bolig

Smidstruplund 5,
2950 Vedbæk

 • Kontantpris 7.990.000 kr.
 • Ejerudgift pr. mdr. 10.363 kr.
 • Ejendomstype Villa
 • Energimærke D
 • Byggeår 1973
 • Grundareal 1801 m²
 • Boligareal 208 m²
 • Værelser 6
 • Stuer 2
 • Etager 1
 • Carportareal 32 m²

Stor 1. plans villa med fantastisk sydvendt have beliggende i smukke Smidstruplund

I det smukke og attraktive Smidstrup ligger der en velholdt arkitekttegnet 1. plansvilla, som nu kan blive jeres næste hjem! Ud over de mange gode kvadratmeter indendørs finder I udenfor en fantastisk sydvendt baghave, hvor flere skønne solterrasser lokker udenfor for at nyde omgivelserne til fulde. Og som om alt det ikke skulle være nok, så er villaen oven i købet placeret i et dejligt og attraktivt område omringet af smukke, grønne omgivelser. Velkommen indenfor på Smidstruplund 5 i Vedbæk.

Ligesom i resten af Nordsjælland kan Vedbæk lokke med storslåede søer, hyggelige skove og strande. Og som ejere af netop denne villa får I gennem grundejerforeningen også adgang til en privat strand, hvorfra I kan nyde udsigten ud over de blå bølger i Øresund, som på varme sommerdag kan lokke med en afkølende dukkert. Desuden er der fra grunden også en kort gåafstand til Folehaven, hvor de majestætiske træer og frodige områder indbyder til gåture eller hyggelige aftener med picnickurven i den ene hånd og familien i den anden. Ja, for livsnyderne eller naturelskerne er det i sandhed et perfekt sted at bosætte sig.

Villaens opførelse kan dateres tilbage til 1973 og er i sin tid blevet tegnet af Johan Christensen og Søn. Dengang blev boligen opført i kvalitetsmaterialer, og dette betyder også, at den stadig fremstår flot vedligeholdt den dag i dag. Udefra imponerer facaden med sine gule mursten, som fint spiller sammen med den smukke mahogni omkring vinduespartierne.

Indendørs imponeres I særligt af den store vinkelstue, hvor de enorme vinduer lukker masser af lækkert dagslys ind og skaber en helt særlig atmosfære. Derudover prydes rummet i den ene ende af en åben pejs, som i de kolde vintermåneder kan sikre en tilførsel af varme og ikke mindst hygge. Stuens imponerende størrelse åbner op for et hav af indretningsmuligheder, og kun fantasien sætter grænserne. Desuden kan I glædes over de mange udgange til villaens tilhørende have og dertilhørende skønne solterrasser. Fra terrasserne er der også fri udgang til den lukkede baghave, der med sin frodige græsplæne indbyder til masser af børneleg og spændende boldspil.

Tilbage indendørs byder planløsningen endvidere på tre store værelser, som er oplagt at benytte til børneværelser. Fra disse er der adgang til et badeværelse, som familiens børn kan deles om, mens forældrene har eget tilhørende badeværelse indrettet med et lækkert badekar fra deres store soveværelse. Et WC til jeres gæster finder I også i den skønne villa, og den er placeret i forbindelse med entréen.

Hvis ikke det naturskønne område og boligens mange gode og veldisponerede kvadratmeter har overbevist jer endnu, så vil byens mange muligheder helt sikkert give jer det sidste skub i den rigtige retning. I byen finder I nemlig både skole, daginstitutioner og masser af fritidsaktiviteter, og dermed altså de helt rigtige muligheder for børnefamilien. Vedbæk er det helt perfekte sted at bo, hvis man ønsker at bo tæt på både by og natur, og hvem vil ikke gerne lade dagene tage hinanden langs stranden, mens solen sætter prikken over i’et. I kan endda lægge vejen forbi Vedbæk havn og købe friskfanget fisk med hjem til aftensmaden.

Her vil alle jeres boligdrømme gå i opfyldelse!

________________________________________

Særlige oplysninger om finansiering:
I henhold til lov om formidling af fast ejendom m.v. må ejendomsmægleren ikke udarbejde eller lade udarbejde finansieringsforslag, ligesom ejendomsmægleren ikke må formidle finansiering. Ejendomsmægleren kan dog henvise til prisportalen Tjek Boliglån på følgende link: www.raadtilpenge.dk

Vedbæk og Trørød - et paradis for naturelskere og livsnydere

Tag med til Vedbæk og Trørød, der ligesom resten af Nordsjælland lokker med storslåede søer, skove og strande. Her er fredfyldt, trygt og fine betingelser for livsnyderne og naturelskerne.

Trørød ligger cirka 20 kilometer nord for Københavns centrum, og byen er kendt for sine mange store, flotte liebhaverejendomme, som er placeret midt i den smukke, danske natur. Byen huser både gamle, velholdte huse og nyere villakvarterer med unge børnefamilier. Byen er omgivet af mose, mindre skovområder og åbne marker. Trørød har desuden alle de faciliteter, som man skal bruge i hverdagen. Her er lokal skole, daginstitutioner og fritidsaktiviteter. Der er endvidere gode indkøbsmuligheder ved Trørød Torv, hvor byen har en lokal SuperBrugsen.

Vedbæk er et perfekt sted at bo, hvis man holder af naturen, men ikke vil undvære byen. Bor man i Vedbæk, kan man lade dagene tage hinanden på de idylliske strande, hvor man kan slappe af til lyden af havets afslappende brusen eller bade i det klare, rene vand. Og så er der ikke noget som at gå en morgen- eller aftentur langs kysten til synet af en smuk solopgang. Og ved den hyggelige Vedbæk Havn, har man muligheder for at købe friskfanget fisk hver dag og året rundt.

Vedbæk er også forsynet med skole, daginstitutioner og fritidsaktiviteter – så der er fine forhold til børnefamilien. Indkøbene kan klares på Vedbæks charmerende handelsgade, som frister med spændende butikker indenfor mange forskellige brancher. I byen er der også flere gode cafeer og restauranter samt et hotel.

SE OG LÆS MERE OM VEDBÆK OG TRØRØD HER

Ledige tider til fremvisning

Tilbage til datoer Næste dag

Jeg vil gerne booke en fremvisning

Annuller

Book fremvisning

For fremvisning uden for ovenstående tidspunkter kontakt os venligst telefonisk.

 

 

 

 

 

 

Åbent hus d. Søndag 23/2 13:30-14:00