Elmevej 13, Holte

Luksus, kvalitet og æstetik

Se bolig

Elmevej 13,
2840 Holte

 • Kontantpris 8.795.000 kr.
 • Ejerudgift pr. mdr. 8.766 kr.
 • Ejendomstype Villa
 • Energimærke D
 • Byggeår 1934
 • Om- eller tilbygget 2002
 • Grundareal 1754 m²
 • Boligareal 156 m²
 • Værelser 6
 • Stuer 2
 • Etager 3
 • Kælderareal 116 m²
 • Carportareal 29 m²

Smuk murermestervilla præget af høj kvalitet fra A-Z. Flere plan med ialt 272 fuldt anvendelige etagekvadratmeter.

Midt i Holtes helt exceptionelt smukke omgivelser, kun 200 meter fra skovbrynets svajende trækroner, kan drømmen nu gå i opfyldelse, uanset hvordan den måtte lyde. På Elmevej 13 står denne fantastiske murermestervilla nemlig parat til at udleve det hele med sit væld af kvaliteter og ikke mindst muligheder for den store familie såvel som for jer, der ønsker at kombinere jeres levested med egen praksis eller hjemmekontor.

"Luksus", "kvalitet" og ikke mindst "æstetik" – ude såvel som inde – er klart de nøgleord, der igen og igen præger oplevelsen af at bevæge rundt på den fænomenale havegrund på hele 1.754 kvadratmeter, men også indenfor, hvor 272 etagemeter fordeler sig over tre eksklusive plan.

Men først er det tid til at udforske den uundgåelige haves smukke, niveauinddelte terræn lidt nærmere. Her er virkelig tale om en have i en klasse for sig; dejlig stor, velplejet og flot designet af en havearkitekt. Her kan fantasien få frit spil – alt fra fede poolparties til havefester med kollegaerne under pavillonen er muligt!

Herude kan man slå sig ned på de skønne terrasser og bare nyde sommerens komme. Dagen lang kan man opsøge solen fra flere vinkler, og selv ved aftenstid kan man bringe hyggen med udenfor på den dejlige terrasse i baghaven, der byder på elektrisk terrassevarmer, god belysning og en elektrisk parasol. Kort sagt et perfekt spot at nyde et glas rødvin med gode venner efter maden til langt ud på sommernatten. Imens kan børnene nyde godt af den hyggelige bålplads for enden af haven, hvor de kan riste lækre snacks til dessert, eller lege på området med plads til fx en trampolin.

Omme i baghaven kan man også se frem til ægte hverdagsluksus i form af den 10x5 meter store, opvarmede swimmingpool, der bringer feriestemning til haven! For to år siden kom der ny line på indersiden af poolen med 10 års garanti, og et træskur står opført ved siden af med alt nyt udstyr (pumpe, rengøringssystem, opvarmning mv.) og kan også bruges til øvrig opbevaring. Så pust bare badedyret op, og send poolparty-invitationerne ud! Skal festen udvides, er haven flere niveauer perfekt til dette formål.

Foran ejendommen kan familiens køretøjer få plads i den dobbelte carport, mens udhuset som er i forlængelse af carporten kan opbevare cykler, haveudstyr, brænde osv.


Hoveddelen af huset blev bygget i 1934, men for ca. 15 år siden blev der bygget en stor tilføjelse til boligen, som dækker alle tre etager. Med denne villa får I ikke bare masser af plads. I er også sikret et topprofessionelt sikkerhedssystem via alarmsystemet, der dækker alle tre etager med fotokapacitet og mulighed for at indstille til separate zoner. Og så får I selvfølgelig masser af lækre finesser overalt, som er gennemtænkt ned til mindste detalje.

Der er i alt tre indgange til huset, bl.a. via kælderen, hvilket skaber de perfekte rammer for såvel teenageren, au pair-pigen eller evt. besøgende til din praksis. På 1. sal venter et skønt badeværelse med gulvvarme og fritstående karbad. Etagen byder videre på to store værelser - begge med skøn udsigt til/over haven. I stueplan er der rig mulighed for samvær og forskellige aktiviteter i stuens sammenhængende rum bestående af et udsigtsværelse med pejs og lofthøje glaspartier, en spisestue med trægulv, en læsesal med udgang til terrassen samt en tv-stue. Det tilstødende køkken er i toplækker kvalitet med bl.a. en ny opvaskemaskine og et luksuriøst dobbeltdørs køle-/fryseskab med SodaStream, begge fra 2017. Der er også indbygget ovn og kaffemaskine fra Miele, og så er køkkenet udstyret med et luksuriøst Miele madlavningsområde (induktion) og en bevægelig emhætte.

Dette er intet mindre end fantastisk på alle fronter – ren livskvalitet i boligform.

Holte og Søllerød- ren idyl blot 20 kilometer nord fra København

Smukke ejendomme fra århundredeskiftet, søer, skove og nem adgang til alle hverdagens fornødenheder og København gør Holte og Søllerød til to attraktive steder at bo.

Holte ligger i mellem Rudersdal og toppen af Geels Bakke. Holte har fire kommunale folkeskoler: Dronninggårdskolen, Ny Holte Skole, Vangeboskolen og Skovlyskolen. Der er endvidere fine indkøbsmuligheder i Holte – blandt andet i Holte Midtpunkt – et stort indkøbscenter med et væld af dagligvare- og specialbutikker. Holteområdet består af de to bykvarterer Holte og Øverød/Paradiskvarteret.

Holte er også omgivet af skøn natur ved blandt andet Vejlesø, hvor man kan fiske og ro i kajak eller sejle båd. Holte er også omgivet af Geelskov, hvor man kan gå lange fredfyldte ture under de smukke, grønne trækroner og køre på mountainbike. Midt i skoven ligger skihopbakken Holtekollen med en lysløjpe.

Søllerød ligger mellem Kongevejen og Helsingørmotorvejen og tæt på både Nærum Station og Holte Station. I den ældste del af bydelen findes et gadekær, Søllerød Kro og Søllerød Kirke. Her ligger også Mothsgården, som nu er en del af Rudersdal Museer. På dette landsted har flere kulturpersonligheder boet, blandt andre Storm P.

Søllerød omgives mod nord af Søllerød Kirkeskov og Attemosen, mod nordøst af Vestermose og Kikhanerenden, mod nordvest af Søllerød Sø, mod vest af Geelskov, i syd ligger Ravnholm Skov og Mølleåen med forbindelse til Jægersborg Hegn og Jægersborg Dyrehave.

SE OG LÆS MERE OM HOLTE OG SØLLERØD HER

Elmevej 13,
2840 Holte

Reserveret