Salgschef

Henrik Bo Larsen

henrik.bo@rudersdalmaeglerne.dk
25 505 101

>Henrik Bo Larsen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Kim Krabbe

kim@rudersdalmaeglerne.dk
25 505 100

>Kim Krabbe

Partner

Klaus Øllgaard

klaus@rudersdalmaeglerne.dk
28 60 25 92

>Klaus Øllgaard

Om Rudersdal Mæglerne
Velkommen til Rudersdal Mæglerne – din lokale ejendomsmægler i Holte, Birkerød, Trørød og Vedbæk.

Vores kontor er centralt placeret i Rudersdal Kommune, og vores ejendomsmæglere er bosiddende i henholdsvis Birkerød, Lyngby og Holte, hvor de tager aktiv del i lokalmiljøet. Vi kender hver en krog af Rudersdal indgående og ved, hvad boligkøberne i området er på jagt efter og lægger vægt på.

Tæt relation til dig og din bolig
Det er vores erfaring, at en velforberedt ejendomsmægler, der kan svare klart og tydeligt på spørgsmål om din bolig, giver den bedst mulige fremvisningsoplevelse for potentielle købere. En velforberedt ejendomsmægler betyder, at beslutningsprocessen omkring køb af boligen bliver kortere for køber.

Derfor er første skridt i vores salgsproces altid at skabe tæt relation til både dig og din bolig. Den tætte dialog gør, at vi ved præcis, hvad der gør din bolig unik og attraktiv. Dermed er vi godt klædt på, når vi skal præsentere den over for potentielle købere.

En del af det lokale
Det er vigtigt for os at være en del af lokalmiljøet i Rudersdal Kommune. Derfor er vi blandt andet hovedsponsor for Hop og Rock, som er en børnekulturfestival for SFO- og SFK-børn, og vi er Executive sponsor i Furesø Golfklub, hvor vi også er aktive medlemmer. Desuden spiller vi golf i Søllerød Golfklub i Holte, fodbold i Skjold Birkerød og sejler havkajak ud fra Vedbæk Havn.

Kvalitetstid med familien er ofte i en kano på Birkerød Sø eller på de lokale skaterbaner, hvor børnene står på skateboard og løbehjul. Når hundene skal luftes, er Trørød Skov og Geelskov blandt favoritterne.

Foruden den friske luft er vi også glade for god mad og kaffe. Derfor kender vi selvfølgelig alt til de gode lokale caféer og restauranter, som vi benytter i stor stil – både privat og i virksomheden. Blandt stamstederne er La Vecchia Enoteca, Jægerhuset og Emmerys i Holte, Café Alex og Restaurant Hestkøbgaard i Birkerød, Søllerød Kro i Søllerød og Rosenhuset, La Vela og Nautilus i Vedbæk.

Intelligent markedsføring af din bolig
Når vi skal sælge din bolig, vi vil under ingen omstændigheder gå glip af en potentiel køber. Derfor har vores markedsføring ét præcist formål: At sikre, at flest potentielle købere ser din bolig og bestiller en fremvisning.

Vi har landets måske mest innovative og markante markedsføring af boliger. Det er afgørende, at markedsføringen af din bolig udelukkende rammer potentielle købere – både de aktive boligsøgende og de inaktive. Derfor bruger vi avancerede digitale algoritmer til at afdække, hvem der er potentielle købere til din bolig. Det gør, at vi ikke mister værdifulde annoncekroner på brugere, som ikke er inden for målgruppen.

Du modtager løbende dokumentation for effekten af de værktøjer og markedsføringskanaler, som vi bruger, så du kan følge med i aktiviteten på din boligsag.

Kontakt os i dag
Får du brug for oplysninger om boligmarkedet, hjælp til dit boligsalg eller behov for en værdiansættelse af din nye bolig, håber vi at høre fra dig.

Kontakt os på telefon 72170272 – god dag.

Rudersdal MæglerneDin lokale ejendomsmægler

Fotografier på websitet:
Lokale billeder på dette website er taget af fotograf Jean Schweitzer og købt gennem Rudersdalfoto. Alle rettigheder til lokale billeder er ejet af fotograf Jean Schweitzer og må ikke benyttes, kopieres eller anvendes uden forudgående tilladelse fra Rudersdalfoto. Alle rettigheder til billeder af boliger vist på www.rudersdalmaeglerne.dk er ejet af Rudersdal Mæglerne og må ikke benyttes, kopieres eller anvendes uden forudgående tilladelse fra Rudersdal Mæglerne.

DE og DSE:
Rudersdal Mæglerne er en del af Bolig Eksklusiv ApS. Virksomheden og de ansatte ejendommæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening og af Danske Selvstændige Ejendomsmæglere.
Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Medarbejdere:
Kim Krabbe, indehaver og ejendomsmægler, MDE
Klaus Øllgaard, partner
Henrik Bo Larsen, Salgschef, MBA

Forsikring
Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf.nr: 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

 

null

Samarbejdsaftaler:
Rudersdal Mæglerne har samarbejdsaftale med: BRF Kredit, Dansk Boligforsikring A/S, FRIDA Forsikring Agentur A/S, Politikens Lokalaviser samt Børsen.

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af/henvisning til:
BRF Kredit, BRF Bank, Dansk Boligforsikring A/S, FRIDA Forsikring Agentur A/S, Politikens Lokalaviser samt Børsen.

Kontakt os for yderligere oplysninger om provision, vederlagets eller rabattens størrelse.

Klagenævnet for ejendomsformidling.
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Rudersdal Mæglerne • Holte Stationsvej 16 • 2840 Holte • T: 72 170 272 • mail@rudersdalmaeglerne.dk • CVR.nr.: 33147082