Sælg bolig

Lad os give dig den bedst mulige kundeoplevelse
Hos Rudersdal Mæglerne er vi et stærkt team af engagerede, kompetente og lokalt forankrede ejendomsmæglere, som yder en høj service, der er i øjenhøjde med vores kunder. Det er vores højeste prioritet at udvise empati og interesse for netop dine ønsker og behov ved dit boligsalg.

Vi tilpasser vores koncept til dine behov og ønsker – det er ikke dig eller dit boligsalg, som skal passe ind i vores koncept.

Rådgivning – grundig og præcis værdiansættelse af din bolig
Vurderingen af boligens placering i boligmarkedet er en vigtig del af den indledende salgsproces. Sammen beslutter vi, hvilket købersegment vi skal fokusere på, samt hvilke salgsfremmende forhold vi skal bruge over for det valgte købersegment. Det handler om at have en stærk og stabil salgsstrategi, som vi implementerer i alle salgets processer.

Solgt eller gratis.
Hos Rudersdal Mæglerne har vi naturligvis ”Solgt eller Gratis” – er naturligvis også gældende hos os. Får vi ikke solgt din bolig indenfor den aftalte periode, får vi naturligvis intet honorar. De eneste udgifter, du som sælger skal afholde, er eventuelle udgifter til udarbejdelse af tilstandsrapport, elinstallationsrapport samt energimærke!

DET ER VORES AMBITION AT FÅ
DEN HØJEST MULIGE PRIS FOR DIN BOLIG

Tryk her for at vælge en tid til din salgsvurdering

Ledige tider til salgsvurdering

Tilbage til datoer Næste dag

Jeg vil gerne booke en salgsvurdering

Annuller